Algemeen

Stumar Licht & Geluid heeft zich in de ruim 15 jaar van haar bestaan ontwikkeld tot een verhuurbedrijf voor licht –en geluidstechniek. maar ook voor een podium, de stroomvoorziening, extra verlichting, intercomsets, een catwalk voor een modeshow, special effects zoals rookmachines e.d..

Ons werkterrein strekt zich uit over geheel Nederland. Deze jarenlange ervaring maakt Stumar Licht & Geluid tot een betrouwbare en professionele partner voor onze klanten op genoemd gebied.

Of het nu een simpel feestje is of een party waar een paar duizend personen komen maakt voor ons geen verschil. Van te voren wordt op basis van de belangrijkste gegevens een raming gemaakt van de kosten. Bij de definitieve opdracht krijgt de klant meestal een all-in prijs op, zodat men achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Uit ons brede en kwalitatief hoogstaande assortiment vinden we samen met onze klanten voor elk idee de juiste apparatuur en toepassing. en op basis van onze expertise kan Stumar Licht & Geluid snel en adequaat voor de juiste oplossing zorgen.

Naast topkwaliteit materialen hebben wij de beschikking over een professionele crew, die garant staat voor een perfecte uitvoering van uw opdracht.